News > CMRB

Anna Veiga, premi SCB Trajectòria Professional Leandre Cervera

Anna Veiga, premi SCB Trajectòria Professional Leandre Cervera
Anna Veiga, premi SCB Trajectòria Professional Leandre Cervera

La Societat Catalana de Biologia (SCB) va lliurar ahir a la tarda, dins el marc de la quarta Nit de la Biologia, els premis de la societat al CosmoCaixa Barcelona. En aquesta edició, la doctora Anna Veiga Lluch, directora del Banc de Línies Cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona i directora de R+D del Servei de Medicina de la Reproducció de l'Institut Universitari Dexeus, ha estat guardonada amb el Premi SCB Trajectòria Professional Leandre Cervera.

Entre d’altres fites en la seva carrera professional, la doctora Veiga va ser membre de l'equip pioner que va fer possible el naixement del primer nadó per fecundació "in vitro" a Espanya l'any 1984. Durant la Nit, la Dra. Veiga va presentar un resum del seu trajectòria en paral·lel a la important evolució de la ciència i tecnologia vinculades al seu camp de treball.

A més del premi Leandre Cervera, es van repartir premis en quatre categories: Premi SCB Article Científic (Rubén Cereijo Téllez), Premi SCB Divulgació (Antoni Pou Pujadas), Premi SCB Jove Investigador (Rubén Cereijo Téllez) i Premi SCB Treball de Recerca de Batxillerat (Catherine Esglésies Petrushichev).

La Nit de la Biologia és l'acte organitzat per la SCB (primera filial de l'Institut d'Estudis Catalans), per celebrar els avenços aconseguits durant l'any en curs pels professionals i els estudiosos de les ciències biològiques dels territoris de parla catalana. En la seva quarta edició, la Nit s'ha consolidat com un espai de trobada de la comunitat científica, els socis i el públic en general.
© Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona 2009-2020 - Nota legal - Política de cookies - Crèdits - Accessibilitat